Diensten

ASP Auto Service Peene

Wij leveren ook graag maatwerk. Tenslotte is iedere klant anders. Bekijk hier wat we u kunnen bieden. Denk aan Roetfilter en EGR problematiek, 3D Uitlijning, heb t u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, we horen graag van u!

ASP Auto Service Peene

We geloven in wat we doen. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals u helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop u met ons kunt werken. Bij ons kunt u terecht voor APK, Airco service, Regulier onderhoud, Tuning, Vervangen Distributieriem, DSG modificatie en alles wat met mobiliteit te maken heeft. Heeft u speciale wensen laat ons team dan een unieke oplossing voor u bedenken.

ASP Auto Service Peene is chiptuning partner van Digicar

Doordat wij een samenwerking zijn aangegaan met Digicar Engineering zijn wij uw aanspreekpunt in de regio wat betekend dat wij u een aantal zeer hoogwaardige diensten kunnen bieden op het gebied van prestatieverbetering en probleemoplossingen. Digicar Engineering levert uitsluitend maatwerk en kwaliteitsoplossingen en is toonaangevend in de automotive branche.
Een van de belangrijkste diensten is maatwerk chiptuning. Iedere auto is anders en heeft een andere gebruiksgeschiedenis. Dit vraagt dus om een andere aanpak per auto. Voor ieder voertuig wordt afzonderlijk software geoptimaliseerd met als uitgangspunt betere prestaties en meer rijcomfort, op een voor de motor en aandrijflijn verantwoorden wijze. Dit zonder dat het ten koste gaat van de levensduur van uw auto. Bij ASP is een Dyno rapport van vermogen en koppel ook mogelijk.